Technologie

 

 

Wij zijn RAIRY
Wij maken uitstekende landbouwmachines

Wij bij rairy zijn de beste als het gaat om landbouw machine's met een uitgebreid assortiment en een eerlijk team die u graag helpt.We streven ernaar om u zo goed mogelijk te helpen bij het product dat u zoekt, niet goed? wij hebben een geld terug gerantie.

Onze machines zijn perfect voor de landbouw en zijn ook gekeurd. We leveren bij u voor de deur maar u kunt natuurlijk ook een kijkje bij ons nemen.


 
 

Wat wij bieden

Hogere productie

Wij bij RAIRY zorgen er voor dat u niet alleen tevreden bent met ons product maar ook over de vooruitgang van uw oogst. Door 1 van onze machines te gebruiken werkt u sneller en gemakkelijker. U kunt op een dag meer produceren dan dat u gewend bent, zonder kwaliteit verlies van uw oogst.

Klanten service

Onze klanten service staan voor u klaar als u bijvoorbeeld vragen heeft of als u een product wilt retouren. Zij geven de informatie die u nodig heeft . U kunt te bereiken via contact of via email : info@Rairy.nl

Onze werknemers

Onze werknemers zijn vak mannen als het gaat over landbouw, zij helpen u graag met het uitzoeken van de machine die u nodig heeft.

betaal methode

Bij ons kan je betalen via IDEAL en Paypal zodat het extra veilig is. Daarnaast werken wij met een niet goed geld terug garantie, wanneer u niet tevreden bent over het product of het werkt niet, kunt u het terug sturen. De kosten betaald u zelf als u niet tevreden bent als die het niet doet betalen wij de kosten terug.

home_agro_video1home_agro_video2